Pедакция не отвечает за содержание заимствованных материалов

Компромат | все материалы раздела

Киев - на неделю станет городом педерастов
27 Июня 2014

С 30 июня по 06 июля в Киеве пройдет мега-митинг, организованный гомосексуалистами и лесбиянками. Они называются «KiïvPrajd2014». Среди намерений – организовать и провести тематические лекции, кинопоказы, концерты. Наглость намерений впечатляет. В условиях войны, в то время когда налицо гибель сотен солдат и гражданских лиц дегенераты устраивают демонстратив и «праздник разврата»

В доказательство официальный сайт «КиївПрайд2014»:

ЛГБТ-спільнота країни заявить на Прайді про підтримку української єдності та поставить нові вимоги до влади

В Україні з 30 червня до 6 липня відбуватимуться заходи Міжнародного форуму-фестивалю ЛГБТ «КиївПрайд2014». Вони об’єднають довкола ідей єдності, свободи, рівності та безпеки не тільки лесбійок, геїв, бісексуалів і трансґендерів, але й всіх людей доброї волі, які поділяють ці цінності.

Міжнародний форум-фестиваль ЛГБТ «КиївПрайд» є щорічною суспільно-політичною та культурною подією, яка цього року відбуватиметься в нашій країні уже втретє.

«Зараз, коли Україна зазнала зовнішньої агресії, коли суспільство намагаються розколоти розпалюванням ворожнечі між різними соціальними групами, українська ЛГБТ-спільнота заявляє про неприпустимість ескалації ненависті та ксенофобії на будь-якому ґрунті. Ми виступаємо за мир і толерантність по відношенню одне до одного та закликаємо усі верстви населення до порозуміння», — каже Олена Шевченко, співголова оргкомітету «КиївПрайду2014» та лідерка столичної ЛГБТ-організації «Інсайт».

«Події Революції Гідності яскраво засвідчили: права людини — не пустий звук для жителів України. Зібрати народне віче, організувати страйк чи пройти Маршем рівності: для українців та українок це — вікові традиції демократії та демонстрації волі народу. Ми готові відстоювати свої свободу та права. Наше завдання цього року — не дати “ватникам” і проросійським провокаторам стати на заваді відстоювання прав людини в Україні для всіх, в тому числі ЛГТБ-спільноти. Кров на Майдані пролилась для того, щоби всі ми усвідомили право кожного жити, кохати, збиратись, мати захист. Адже права людини — понад усе», — каже правозахисник Назарій Боярський, співголова української Коаліції з протидії дискримінації (КПД), якого обрано одним зі співголів оргкомітету Прайду.

«До нової влади ми ставимо наші традиційні вимоги — забезпечення реальної рівності для всіх людей без дискримінації на підставі сексуальної орієнтації чи ґендерної ідентичності. Але сьогоднішній день вимагає більшого — згуртування всіх здорових сил країни у протидії зовнішній експансії. Ми хочемо, щоби наші співгромадяни та співгромадянки знали: ЛГБТ — за єдину та сильну Україну, яка будує дедалі тісніші стосунки з Євросоюзом. Такою є наша політична позиція», — підсумовує Тарас Карасійчук, третій співголова оргкомітету Прайду та очільник всеукраїнського ЛГБТ-об’єднання «Гей-альянс — Україна».

Програма цьогорічного прайд-тижня насичена, передусім, заходами для самої ЛГБТ-спільноти. Серед них заплановано освітні лекції та тренінги, школу з прав людини, стимулюючу кінопрограму, музичні виступи дружніх до ЛГБТ виконавців і виконавиць, виставку артефактів з історії ЛГБТ-руху, пересувну фотовиставку, прайд-вечірки у столичних закладах нічного життя, дискусії про те, яку допомогу ЛГБТ-актив зараз у змозі запропонувати новій українській владі.

Долю публічного Маршу рівності, який вітчизняними опонентами та опонентками ЛГБТ-руху безпідставно іменується «парадом», іще не вирішено. У прес-службі Прайду повідомляють, що рішення про те, чи виводити кількасот учасників і учасниць Прайду на вуличну акцію, і якщо так — то під якими гаслами, оргкомітет буде ухвалювати пізніше, виходячи із ситуації в країні та столиці.

Міжнародний форум-фестиваль ЛГБТ «КиївПрайд2014» готується за широкої підтримки вітчизняної та європейської громадськості й правозахисної спільноти. Як завжди, участь у подіях Прайду візьмуть гості з-за кордону.

Нагадаємо, що «КиївПрайд» було започатковано 2012 року. Тоді проведення публічної акції було заблоковано хуліганами та радикалами, з якими столична влада не впоралась. Проте минулого року Марш рівності у рамках «КиївПрайду2013» успішно відбувся в столиці за участю високих гостей. Київська влада хоча й поставилася непривітно до проведення цього правозахисного заходу, проте виправила помилки 2012 року та забезпечила для Маршу–2013 посилену охорону силами спецпризначенців. Марш рівності 2013 року також повністю розвіяв побоювання мешканців і мешканок столиці щодо «непристойного» формату цього заходу, адже він відбувся як хода звичайних людей із правозахисними гаслами.

ПРЕС-СЛУЖБА «КиївПрайду2014»

Источник: www.facebook.com/garogov

Обсуждение статьи

коев
Jun 28 2014 9:47PM

Гей, майдан. Достойный финал нацистской революции - все сделали через зад.

Страницы: 1 |

Уважаемые участники форума! В связи с засильем СПАМа на страницах форума мы вынуждены ввести премодерацию, то есть ваши сообщения не появятся на сайте, пока модератор не проверит их.

Это не значит, что на сайте вводится новый уровень цензуры - он остается таким же каким и был всегда. Это значит лишь, что нас утомили СПАМеры, а другого надежного способа борьбы с ними, к сожалению, нет. Надеемся, что эти неудобства будут временными и вы отнесетесь к ним с пониманием.

Добавить сообщение




Опрос

Чем окончится вооруженный конфликт ХАМАСа и Израиля?

Личный дневник автораВ связи с закономерной кончиной укро-бандеровского Фейсбука, автор переместился в Телеграм: https://t.me/ISTRINGER и ЖЖ . Теперь вы регулярно можете читать размышлизмы автора на его канале в Телеграм и ЖЖ До скорой встречи
Иероглиф

Stringer: главное

Юлия Навальная не справилась с ролью вдовы героя


Юлия Навальная не справилась с ролью вдовы героя. Вместо того чтобы лететь за Полярный круг разыскивать тело мужа, эта женщина вылезла на трибуну Мюнхенской конференции по безопасности и улыбаясь сделала заявление, что поднимет знамя мужа и возглавит...чт

 

mediametrics.ru

Новости в формате RSS

Реклама

 

© “STRINGER.Ru”. Любое использование материалов сайта допускается только с письменного согласия редакции сайта “STRINGER.Ru”. Контактный e-mail: elena.tokareva@gmail.com

Сайт разработан в компании ЭЛКОС (www.elcos-design.ru)

Рейтинг@Mail.ru